DIY haarmaskers


haarmasker

DIY haarmaskers

Nu de wintertijd in is gegaan, geeft je haar extra verzorging nodig. Heb je geen zin om je huis uit te gaan om deze in te slaan, dan maak je ze toch zelf. Voordeel is dat deze zelfgemaakte haarmaskers geen kunstmatige of chemische toevoegingen bevatten. Maar wat doet een haarmasker precies voor je haren? Het geeft een intensieve behandeling voor je haren. Het voedt het haar en zorgt ervoor dat het haar glanst. 

Er zijn heel veel verschillende haarmaskers te maken, maar je zult eerst moeten nagaan welke type je haar je hebt. Want ieder haarmasker heeft zijn eigen werking.

haarmaskerr

DIY olijfolie

Voor beschadigd haar gebruik je veel olijfolie die je tussen je handpalmen verwarmt. Masseer deze dan rijkelijk in je haar door eerst bij je hoofdhuid te beginnen en dan zo naar beneden te werken. Je kan het voor 10 minuten laten inwerken of een nachtje mee slapen om vervolgens deze uit te spoelen met de shampoo die je normaal gesproken gebruikt.

Voor droog haar werkt avocado heel effectief. Prak een avocado op een bordje en breng deze op je haar. Laat het ongeveer 30 minuten inwerken en spoel het daarna uit met je shampoo.

Voor futloos haar heb je een ei, een theelepel olijfolie en drie eetlepels mayonaise. Klop eerst het ei in een kom en vohaaarmaskereg dan de mayonaise en olijfolie toe. Meng dit goed door elkaar totdat je een gladde massa krijgt. Verdeel dit over je haar heen en wikkel er aluminiumfolie om. Laat dit intrekken voor 30 minuten en spoel het af met lauwwarm water (vrouwonline.nl).

Welke haarmaskers maken jullie zelf?

Volg mij ook op Instagram & Bloglovin!

3 gedachtes over “DIY haarmaskers

  1. Pingback: Unboxing Yves Rocher #2 | MoroccanMansion

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s