The 5 movies you have to watch in 2015


Nieuwe jaar betekent weer nieuwe films. Er zijn velen nieuwe films die in de bioscoopzalen gedraaid worden. De films die je in de gaten moet houden, heb ik voor je in een rijtje gezet.

1. Wild card met Jason Statham en Sofia Vergara (releasedatum: 12 februari 2015)

Nick Wild (gespeeld door Jason Statham) die een bodyguard is, keert terug naar Las Vegas om wat klusjes te doen voor de advocaat Pinky. Hij slaat wat criminelen in elkaar om wat geld te verzamelen om zo naar het casino te gaan. Hij leert dan een vrouw kennen die later gemolesteerd wordt door een maffiabaas Danny Demarco genaamd. Dan probeert hij met behulp van de hoteleigenaar de maffiabaas uit de weg te ruimen.

2. Fast & Furious 7 met Paul Walker en Vin Diesel (releasedatum: 2 april 2015)

Hier konden we niet meer meer opwachten. Eindelijk komt het zevende deel uit. De groep keert terug naar Las Vegas waar ze hun gewone leven weer proberen op te pakken. Maar als ze achterkomen dat Ian Shaw wraak wilt nemen, moet het team de zoektocht starten naar hem, voordat hij hen vindt…

3. Unbroken geregisseerd door Angelina Jolie (releasedatum: 8 januari 2015)

Louis Zamperine (Jack O’Connell) is een Olympisch atleet die op een dag door een vliegtuigcrash in de Stille Oceaan samen met twee andere bemanningsleden. Nadat ze samen dagen op zee hebben overleefd, belanden ze in een Japans krijgsgevangenenkamp.

4. Boy 7 met Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Halina Reijn (releasedatum: 19 februari 2015)

Sam wordt op een dag wakker in een metro, maar hij weet niet hoe hij daar terecht is gekomen. Hij ontmoet daar een meisje, genaamd Lara die met hetzelfde probleem zit. Samen gaan ze op zoek naar hun identiteit, maar niet zonder slag of stoot…

5. Focus met Will Smith (releasedatum: 26 februari 2015)

Nicky gespeeld door Will SMith is een expert op het gebied van misleiding. Hij komt oplichtster Jess tegen die graag zijn kennis wilt leren. Maar als hij merkt dat zij een risico voor hem vormt, verbreekt hij het contact. Als ze drie jaar later elkaar weer tegen het lijf lopen, gooit Jess roet in het eten.

Wat zijn jullie films in 2015 die jullie willen zien? 

Bron: Youtube

Volg mij ook op Instagram & Bloglovin!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s