DIY hijab


Vandaag een topic over hijab. Zelf overweeg ik ook om binnenkort in sha Allah een hijab te dragen, maar ik vind het moeilijk om dit om te doen op een manier dat het ook blijft zitten. Totdat ik op zoek ging naar tutorials op Youtube, waarin verschillende meiden en vrouwen laten zien hoe ze een hijab om doen. Ik moest gelijk aan jullie denken en wil jullie laten inspireren.

Ruba Zai van Hijab-Hills heeft heel veel tutorials over hoe je je hijab kan doen. Zij laat verschillende stijlen zien en op die manier kan je kijken wel stijl bij je past. Hieronder een van mijn favoriete tutorials van haar die ik met jullie wil delen.

Daarnaast is Amena(kin) ook een inspiratie voor mij. Zij laat ook diverse hijabstijlen zien die niet vanzelfsprekend zijn in makkelijke stappen. Ik vind persoonlijk dat haar video’s voor meiden die wat ervaring hebben in het dragen van hijab.

Voor meer inspiratie kunnen jullie kijken op hun youtubekanaal.

Bron: Youtube

Volg mij ook op Instagram & Bloglovin!

3 gedachtes over “DIY hijab


  1. Deze is heel makkelijk en het heeft een cap, wat straks in de zomer heel handig kan zijn. Ietjecoolen is een coupeuse en ze kan ze waarschijnlijk ook in andere kleuren maken! Ik dacht misschien is het wat? Liefs, Lilly

    Like

Plaats een reactie