Review Garnier Micellair reinigingswater


Dag lezers! Het is een poosje geleden dat ik iets heb geplaatst door een drukke tijd waar ik momenteel in zit. Ik zit namelijk in mijn afstudeerjaar van mijn opleiding. Toch mis ik het schrijven van blogartikelen voor jullie. Ik ga het proberen weer op te pakken en vandaag wil ik mijn ervaringen met Micellair reinigingswater van Garnier met jullie delen. Ik heb dit product nu ongeveer vier maanden gebruikt, waardoor ik goed kon zien wat voor effecten het heeft gehad voor mijn huid. 

garnier micellair reinigingswater

Micellair water bevat magnetische deeltjes die onzuiverheden, make-up en talg mee aantrekt. Hierdoor is deze reinigingswater zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Als ik kijk naar de ingrediënten dan valt het op dat dit product niet uit veel bestanddelen bestaat. Daarnaast bevat het ook geen alcohol, parfum en parabenen, waar ik een voorstander van ben en goed is voor je huid.

Zoals hierboven al gezegd is, beloofd dit product dat het heel gemakkelijk al het vuil eraf haalt door de magnetische werking op het gezicht. Ik merk dat het vuil heel makkelijk van mijn gezicht af gaat zonder dat mijn ogen gaan prikken of irriteren. Bovendien hoef ik bij het gebruik van dit product niet hardhandig mijn gezicht te reinigen. Dit had ik wel bij de andere reinigingsproducten die ik voorheen gebruikte. Daarnaast gebruikte ik toen verschillende reinigingsproducten die speciaal voor mijn ogen waren en andere voor het gezicht. Bij dit product kun je alles in een keer reinigen, je gezicht, lippen en ogen. Super ideaal dus!

Na gebruik van dit product voelt de huid schoon en fris zonder dat je huid gaat irriteren of iets dergelijks. Na een paar maanden te hebben gebruiken, is het mij ook op gevallen dat mijn huid er beter uit ziet. Ik heb veel minder last van puistjes en irritatie door de milde, maar toch krachtige reiniging.

Review Garnier reinigingswater

Ik raad dit product zeker aan, vooral als je al een gevoelige huid hebt of als je een product wilt gebruiken voor al je make-up. Hierdoor hoef je niet verschillende reinigingsproducten te gebruiken, waardoor dit ook scheelt in je portemonnee.

Dit product is te koop voor €6.49,- en is te vinden in verschillende drogisterijen. Voor 400ml vind ik dit een redelijke prijs en het gaat lang mee.

 

Wat zijn jullie ervaringen van Garnier Micellair reinigingswater?

 Liefs, 

         Bouchra

Volg jij mij al op social media?

Facebook– Instagram – Bloglovin

 

2 gedachtes over “Review Garnier Micellair reinigingswater

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s